Bedrijfsnaam: G-SYSTEMS BVBA

Maatschappelijke zetel: Rechtstraat 367 b, 9160 Lokeren,  België

BTW: BE 0882 126 215

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons privacy beleid en de algemene voorwaarden.

Privacy beleid

WAT ZIJN COOKIES EN WAAROM WORDEN ZE GEBRUIKT ?

Cookies zijn kleine bestanden die websites op uw computer plaatsen. Ze worden gebruikt om het gebruiksgemak van de bezoeker te verbeteren en voor een goede werking van de website Er zijn verschillende soorten cookies die op deze website kunnen worden gebruikt. Zo zijn er technical, session en analytical cookies.

TECHNICAL COOKIES  worden gebruikt voor informatie op te slaan om het gebruiksgemak van de website te optimaliseren voor de bezoeker. De cookies worden bijvoorbeeld gebruikt voor bijhouden van allerhande voorkeuren, zoekopdrachten,  ...

SESSION COOKIES worden gebruikt om tijdens een bezoek aan de website informatie tijdelijk op te slaan wanneer de bezoeker op deze website van webpagina naar webpagina gaat. Zodoende hoeft de bezoeker niet telkens opnieuw dezelfde informatie in te vullen.

ANALYTICAL COOKIES helpen ons om te weten hoe bezoekers reageren op de website, zodoende kunnen wij waar nodig de website aanpassen om een betere ervaring te bieden aan onze bezoekers. De cookie bewaart geen persoonsgegevens van de bezoeker, maar wordt gebruikt om op totaalniveau web statistieken aan te creëren.

 

HOE KAN IK COOKIES BLOKKEREN?

Indien u de cookies wil blokkeren kan u dit doen in uw Browser (bv Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari,..) bij de instellingen. Meestal bevind dit zich bij de 'privacy settings'.

Hoe worden welke gegevens worden verzameld?

Deze website maakt gebruikt van Google Analytics, Meer informatie hierover kan u vinden op: www.google.com/intl/nl/privacypolicy.html

 

Door middel van (third-party)tracking codes en (third-party)cookies worden gegevens verzameld van niet-persoonlijke aard. Deze gegevens zijn zaken zoals browser type, besturingsprogramma, type apparaat (tablet, smartphone, desktop),locatie, gebruik van de website, ... Dankzij deze gegevens kunnen wij de website blijven optimaliseren voor een optimaal gebruiksgemak en afstemmen op de noden van onze bezoekers.

Door het gebruik hiervan hebben wij bovendien de mogelijkheid relevante advertenties en/of promoties tonen aan bezoekers.

Indien u niet wenst toe te laten kan u hierboven lezen hoe u cookies kan blokkeren.

Indien u geen direct marketing meer wenst te ontvangen van ons kan u dit ons laten weten via onderstaand formulier, door een mail te sturen naar info@gsystems.be of door een brief te zenden naar G-Systems BVBA ,Rechtstraat 367 b, 9160 Lokeren,  België.

INZAGE EN CORRECTIE

Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 heeft ieder persoon het recht op inzage, eventuele correctie of verwijdering van zijn persoonsgegevens

Indien u dit recht wenst uit te voeren kan u dit doen door het invullen van onderstaand formulier of door middel van een schrijven naar G-Systems BVBA ,Rechtstraat 367 b, 9160 Lokeren,  België of via elektronische weg naar info@gsystems.be. Bij dit schrijven dient u toe te voegen:

  • Een recto versie kopie van uw identiteitskaart (met als doel om uw identiteit te bewijzen).
  • Een schriftelijke vermelding van wat u juist wenst (correctie, inzage of verwijdering van uw persoonsgegevens)
  • Het e-mail adres waarop u gecontacteerd kan worden indien u een bevestiging wenst van de uitvoering

G-Systems BVBA vindt uw privacy zeer belangrijk. De meeste informatie op deze website is beschikbaar zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, toch is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie word gevraagd. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer en de andere relevante vigerende wettelijke voorschriften. Uw persoonsgegevens worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden tenzij u uitdrukkelijke toestemming geeft. Uw persoonsgegevens worden niet gedeeld buiten de EU.

 

BIJKOMENDE VRAGEN OF OPMERKINGEN

Indien u na het lezen van ons Privacy beleid vragen of opmerkingen heeft kan u, indien u dat wenst, ons contacteren op info@gsystems.be 




Privacy Form

voornaam*

achternaam*

E-mail*

bevestig email*


Wat is het doel?*
straat*

postcode*

gemeente*

land*

Leave this blank, anti spam

Deze informatie wordt door G-Systems uitsluitend gebruikt om de authenticiteit van je aanvraag te controleren en te documenteren, indien het gaat om een verwijderingsverzoek worden de gegevens binnen de maand gewist, tenzij anders vereist door de wet.

G-Systems gebruikt de persoonlijke gegevens die je op dit formulier opgeeft en persoonsgegevens die je indient bij verdere correspondentie, om je verzoek te verwerken en aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen.





Ter voorkoming van frauduleuze aanvragen van personen die zich voordoen als anderen, dienen we de identiteit van de aanvrager te bevestigen. Indien gewenst mag je de foto op de identiteitskaart afdekken. De kopie van de identiteitskaart wordt na de behandeling binnen de 30 dagen verwijderd.



(*) verplichte velden