Barbecue met Pellets

Het nieuwste onder de barbecues, de pellet barbecue, met een hele resem aan voordelen.

Wat is er heerlijker dan op een warme zomer avond een barbecue organiseren. Je hoort hoor hout knisperen en de heerlijke geur gegrild vlees verspreidt zich door de lucht.

Geen elektriciteit, weg met de houtskoolstress en (lege)gasflesfrustraties, want de pellet barbecue werkt op houtpellets.

Geen gedoe met knopjes hier en daar, gewoon ouderwets vuur maken! Met een beetje brandpasta en een lucifer creëer je een vuur dat langzaam smeult en je gerechten een authentieke rooksmaak geeft.

Zeg niet zo maar een BBQ tegen onze PBQ !

Geniet zonder zorgen, want de PBQ produceert nauwelijks rook. Bovendien is hij zeer gemakkelijk in onderhoud, zodat u meer tijd heeft om te genieten samen met uw gasten.

Organiseer je een romantisch dineetje voor twee of een feestje met een hele hongerige horde, de PBQ pellet barbecue is er klaar voor. Met voldoende ruimte en een capaciteit tot 10 personen,

Een extra troef is dat de barbecue met de kap dicht zicht transformeert in de perfecte pizza-oven. Maar dat is niet alles! U kunt er ook op grillen, eitjes op bakken, quiche bereiden... Het is een complete buitenkeuken in één!

Demande d’information

(*) Verplichte velden